Vi har alle sammen dage, der er bedre end andre. For nogle bliver udsvingene mellem gode og dårlige dage til problemer, de må søge professionel behandling for, men for de fleste af os er udsvingene blot høj- og lavpunkter inden for et normalområde, som vi selv kan håndtere. Her er nogle gode og nemme råd til dig, der gerne vil håndtere hverdagens op- og nedture på egen vis.

Få frisk luft

Noget af det vigtigste er at få frisk luft og naturligt dagslys – hver dag. Gå en tur uanset vejret og nyd, hvordan luften prikker i din hud, og regnen måske løber ned gennem dit hår og ind under kraven. Hvad er problemet? Du skifter blot til noget tørt tøj, når du kommer hjem, og når du sidder i sofaen efter en tur i det danske vejr, vil du med stor sikkerhed have en rigtig god fornemmelse i sjælen.

Find noget smukt, nyt tøj

Et godt kneb til at komme i bedre humør er at købe nyt tøj. På webshoppen NA-KD kan du for eksempel under kategorien med flotte og elegante kjoler dame finde masser af lækre modeller, som vil klæde dig. Nye kjoler til en dame er noget af det bedste, der kan ske, og selv om du ikke skal tro, at nyt tøj i sig selv er lykken, så er det med til at give din sjæl et skub i den rigtige retning, hvis du en dag er lidt nede.

Mød mennesker i det virkelige liv

En tredje ting, som kan gøre din daglige tilværelse bedre, hvis du i en periode er lidt nede rent humørmæssigt, er at sørge for at møde nogle mennesker i det virkelige liv. Ring til en veninde og inviter hende ud på en kop te. Eller gå på cafe med vennerne, i biografen eller på kunstmuseum – aktiviteten er dybest set ligegyldig, for det handler om at se mennesker og tale med dem face to face. Netop når vi er lidt triste, kan vi nemt finde på at isolere os fra andre, men det er en rigtig dårlig idé. Det er nemlig med til at give tristessen endnu større dybde, så sørg for at komme ud blandt andre mennesker.

Nyd kunst og kultur

En fjerde ide er at sørge for at nyde kunst og kultur. Lyt til din yndlingsmusik, gå til koncert eller læs gode bøger. Gerne lydbøger, som du kan slappe af med i sofaen, ellers mens du gør rent eller laver mad. Ikke mindst musik påvirker dit humør direkte gennem dit øre, så find noget musik, som du ved, gør dig glad, og spil det, mens du ligger på din sofa eller seng, eller er i gang med huslige ting.

About rachele

juli 2024
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031