Der er en voldsom efterspørgsel efter psykologtjenester, og mange steder kan man melde om virkelig lange ventetider på at komme til psykolog – op til et år eller meget længere. Men er du psykolog og måske ny på markedet, så vil vi foreslå dig en ny vej at gå inden for dette fag: Bliv mobil psykolog og kør ud til dine klienter i stedet for, at de skal komme ud til dig.

Selv om lange ventetider antyder, at folk gerne møder op hos psykologen, så kan det være en stor fordel, hvis du kan tilbyde dine tjenester ude hos klienterne. Det vil ikke mindst gælde unge mennesker, som nu har fået bevilget gratis psykologtimer gennem det offentlige. De vil ofte være tryggere i egne omgivelser og måske have nemmere ved at åbne op for det, der nu engang skal åbnes op for i deres tilfælde.

Mobilt kontor og mobil klinik

Du kan give dig selv optimale arbejdsvilkår som udkørende psykolog, hvis du anskaffer dig en varebil, som du får indrettet som et mobilt kontor og måske ligefrem som en mobil klinik, hvor du også kan mødes med dine klienter. Du kan få indrettet effektive mobilarbejdspladser hos https://www.worksystem.dk/, som er eksperter i indretning af arbejdsbiler til alle formål. Https://www.worksystem.dk/ kan indrette din mobile arbejdsplads optimalt, så du kan udføre alle opgaver, mens du er ude og dermed spare mange kontortimer tilbage i dine egne omgivelser. Med internetforbindelse og ergonomisk korrekt indretning kan du få en fuldt ud moderne og funktionel arbejdsplads, som vil give dig de bedste forhold som mobil psykolog.

Et stort skridt

Ud fra mediernes omtaler og andre kilder kan man konkludere, at mange mennesker i det moderne samfund har vanskeligheder med sig selv og måske også deres relationer til andre. Stress, udbrændthed og psykisk sygdom er blevet mere tydelige end før. Og ikke mindst unge mennesker føler sig pressede i det moderne samfund. Her har psykologen en stor og vigtig og ikke mindst positiv opgave som professionel rådgiver, som uvildigt kan gå ind i et forløb med en person og forhåbentlig være med til at få vedkommende ind på et positivt livsspor igen.

For mange mennesker er det et stort skridt at vælge at gå til psykolog, og man skal også som klient være indstillet på at give noget af sig selv for at få et forløb til at give resultater. Man kan ikke bare møde op og så regne med, at psykologen klarer resten. det kræver en indsats fra begge sider for at få et positivt udbytte af et forløb sammen med en psykolog. Har man til gengæld besluttet sig for at lukke op for, hvad der trykker en, er der gode muligheder for, at alting lykkes efter hensigten. Din bil indrettet via https://www.worksystem.dk/ vil give dig gode rammer for, at tingene går i den rigtige retning sammen med dine klienter.

About rachele

juli 2024
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031