Arbejder du som selvstændigt praktiserende psykolog? Så ved du, at det er vigtigt at være tilgængelig og klar til at tale med dine klienter, lave aftaler med nye og koordinere dit kliniske arbejde med andre fagfolk i andre dele af sundhedssystemet ved behov. Med andre ord: du skal have værktøjet i orden, hvis du arbejder som selvstændig psykolog.

Ud over indbydende lokaler, hvor du kan have besøg af dine klienter, kan du også have brug for at kunne komme ud til dine klienter, hvis dine samtaler og behandling vil fungere bedre for dem på den måde. Du kan med andre ord også arbejde som mobil psykolog, så du ikke udfører alt arbejde fra din klinik.

Anskaf en god mobiltelefon og et flot mobilcover

Noget af det, du altid vil have brug for, er en mobiltelefon af god kvalitet, så du kan tale med folk i alle situationer. Det vil være en god ide at beskytte den med et flot og elegant mobilcover, så den ikke bliver skadet, hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Webshoppen Holdit kan tilbyde dig et mobilcover i netop det design, den farve og det materiale, som du holder af, så tjek siden ud og se, hvilke muligheder der er.

Du vil også ofte have brug for at kunne bånde en samtale, og det kan du gøre med en smartphone. Men du kan også anskaffe et særligt redskab til dette formål, så du holder de forskellige opgaver adskilte. Husk at du har en meget høj grad af fortrolighed med dine klienter, så du skal som psykolog kunne holde alle de informationer, du får, private, så de ikke kommer i hænderne på uvedkommende personer.

Det vigtigste redskab i hverdagen er dog uden tvivl en god mobil og et mobilcover, der kan give din telefon den rette beskyttelse. Så er du godt kørende i forhold til altid at være tilgængelig og til rådighed for dine klienter, og det er noget af det mest essentielle, når du arbejder som psykolog. Dine klienter skal kunne tale med dig, når de har behovet.

About rachele

juni 2024
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930