Mage mennesker i dag døjer med stress og psykiske problemer, og mange ender med en diagnose af en eller anden art. For eksempel har man konstateret, at ikke mindre end 4,5 % af de unge mellem 10 og 24 år har en ADHD-diagnose, og dertil kommer de mange, som rammes af andre psykiske sygdomme.

Mange har svært ved at kapere hverdagen, men andre kan også håndtere den, for eksempel ved at arbejde med praktiske ting i fritiden, så de får brugt kroppen og kommer væk fra stressende tanker og symptomer. Vi skal ikke sige, at alle har gavn af dette, men nogle har, ligesom mange har gavn af motion og andre former for fysisk udfoldelse.

Hjælp andre

Hvis du for eksempel er ramt af stress og kan mærke, at det hjælper at foretage dig noget fysisk, kan du benytte situationen og vende den til noget konstruktivt. Du kan for eksempel hjælpe dine venner eller din familie med at indrette deres badeværelser – noget, de helt sikkert vil blive glade for. På den omfattende webshop Rörfokus kan du få en lang række ting, som vil være nyttige i den sammenhæng. Blandt andet kan man få et flot og elegant spejlskab, som vil passe ind i mange badeværelsesmiljøer. Et spejlskab har flere fordele: For det første kan det i sagens natur bruges til opbevaring af forskellige ting, som man ikke vil have liggende. Det kan være medicin eller ting til personlig pleje. Og for det andet betyder spejleffekten, at et spejlskab også tjener som spejl, og dermed spares der samlet set plads. Et spejlskab er ideelt, hvis der ikke er så meget plads at gøre godt med, men et spejlskab kan desuden anvendes hvor som helst. For eksempel i soveværelset eller teenagepigens værelse.

Når du er fysisk aktiv med at hjælpe andre, kan det ofte have en positiv effekt. Og her forener du den fysiske udfoldelse med noget, der har en praktisk funktion, så det er for alvor en win win situation, hvor alle partner får en gevinst ud af det.

Vi træder med dette enkle råd ikke ind på behandlernes område – dette overlader vi naturligvis til dem, fordi de har den fornødne uddannelse og viden. Men vi bruger vores sunde fornuft og den erfaring, som vi har samlet op gennem mange år, og vi ved, at mange med stress og andre symptomer har stor glæde af at få afløb for deres situation ved at udføre noget praktisk.

About rachele

juli 2024
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031