Arbejdsmarkedet befinder sig i disse år i en heftig forandringsproces. Det gælder alle typer jobs. Mens der tidligere har været talt om, at rutinearbejde i industrien ville blive overtaget af robotter, er det nu også de mere kreative opgaver, der kan løses af AI – kunstig intelligens.

Forandringen finder allerede sted blandt virksomhederne. For eksempel via RPA – Robotic Process Automation – hvor software og computere overtager de mere rutinemæssige opgaver, som findes i forbindelse med kundepleje, administration og lignende. Virksomheden https://www.preciofishbone.dk/services/procesoptimering/robotic-process-automation/ er eksperter i denne teknologi, og de tilbyder både rådgivning og konkret implementering af RPA systemer.

Husk medarbejderne i processen

Det er vigtigt at huske medarbejderne i denne proces. Vil de se RPA som en trussel eller en gevinst? På arbejdspladserne er man vant til forandringer, men i nogle tilfælde kan det være nyttigt at indgå en aftale med en psykolog eller anden form for rådgiver, så man sikrer sig, at der tages ordentlig hånd om medarbejdernes utryghed og usikkerhed i forbindelse med forandringsprocessen.

Der findes mange psykologer som både har fokus på private og offentlige arbejdspladser, og som samtidig er vant til at håndtere forandringsprocesser. Det kan vise sig at være pengene værd, at hyre en sådan psykolog.

About rachele

juli 2024
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031